Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PEPE’nin Efsane Yatırımcısı, Bu Altcoin Sayesinde Parasını 26’ya Katladı

Memecoin piyasasının efsane yatırımcılarından biri, parasını sadece üç ay içerisinde 26’ya katlamayı başardı.

On-chain ve analiz platformu Lookonchain’in verilerine göre dimethyltryptamine.eth adlı yatırımcı, 90 gün önce 15,6 ETH (47 bin dolar) harcayarak 3,64 milyon SPX token’ı aldı. Şu anda bu yatırımın değeri 1,27 milyon dolar ve yatırımcı sadece 3 ayda 26 kat getiri sağladı.

Lookonchain ekibine göre dimethyltryptamine.eth’in bu olağanüstü başarısı onu kripto para dünyasında efsane haline getiriyor. Yatırımcının başarıları sadece bununla da sınırlı değil.

PEPE’den milyonlar kazandı

Aynı yatırımcı, sadece 0,125 ETH (251 dolar) harcayarak toplam 5,9 trilyon PEPE token’ı satın aldı. PEPE token’ının en yüksek piyasa değeri olduğu dönemde bu yatırım 100 milyon dolara ulaşmıştı.

Dimethyltryptamine.eth, 3,94 trilyon PEPE token’ını 2.614 ETH (5 milyon dolar) karşılığında satarak büyük bir kazanç elde etti ve hala elinde 1,97 trilyon PEPE token’ı (19,9 milyon dolar değerinde) bulunuyor.

Bu tür cesur ve başarılı hamleler, kripto piyasasında doğru zamanda doğru kararlar almanın ne kadar büyük getiriler sağlayabileceğini gözler önüne seriyor. Dimethyltryptamine.eth gibi yatırımcılar, yüksek riskli işlemlerden elde edilen büyük kazançlarla kripto dünyasının dikkatini çekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!