Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Kritik Eşik Yaklaşıyor: Olası Bir Kırılma Fiyatın Yönünü Belirleyecek!

CryptoQuant analisti Burak Kesmeci, güncel Bitcoin analiziyle dikkatleri üzerine topladı.

Burak Kesmeci 8 Ekim tarihli gönderisinde, kısa vadeli Bitcoin yatırımcılarının on-chain analizine yer verdi. Kısa vadeli Bitcoin yatırımcılarının ortalama maliyetinin, piyasadaki kritik rollerinden birini oynamaya devam ettiğini vurguladı.

Son verilere göre bu yatırımcıların ortalama maliyeti 1 ile 3 ay arasında 61.633 dolarken, 3 ile 6 ay arasında ise 64.459 dolara kadar yükseldiği görüldü.

Bu iki seviye her geçen gün birbirine daha fazla yaklaştığını belirten analist ve bu seviyelerde yaşanacak kırılma, piyasanın yönünü belirleyeceğini öngördü:

Genel bir değerlendirme yapmak gerekirse, 64,5 bin doların üzerinde bir kapanış, boğalara güç kazandırabilecekken, diğer yandan 1-3 aylık yatırımcıların ortalama maliyeti olan 61,6 bin dolar seviyesinin altına düşülmesi, Bitcoin yatırımcılarının sabrını ciddi anlamda zorlayabilir. Tüm uyarılar aktif durumda ve en son verileri yakında sizlerle paylaşacağım

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 62.345 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!