Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Erken Airdrop Listelemesinin İlkini Yaptı: Altcoin 250 Dolarlık Fırsat Sunuyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yeni Launchpool projesini airdrop dağıtan altcoinleri başlangıçta piyasa öncesi işlemlerde listeledi.

Binance, 60. Launchpool projesi olarak eklediği Ethereum (ETH) layer-2 (L2) protokolü Scroll’u (SCR) TSİ 11 Ekim saat 13.00’te SCR/USDT işlem çiftiyle piyasa öncesi işlemlerde listeledi.

Binance’den alınan verilere göre piyasa öncesi işlemlere 0,28 dolar seviyelerinden başlayan altcoin tahta açılışını %637 yükselişle 2,066 dolar seviyelerinden yaptı. Daha sonra bir miktar geri çekilen SCR, yazım esnasında 1,192 dolardan işlem görüyor.

SCR kazanmak isteyen kullanıcıların BNB veya FDUSD stake etmesi gerekiyordu. Piyasa öncesi işlemlerde SCR’ler alınıp-satılabiliyor. Altcoin’in henüz spot işlemlerde listelemesi gerçekleştirilmedi.

Ancak SCR’nin bir ön satışı olmadığı için piyasaya sürüldüğü net fiyat henüz bilinmiyor. BNB stake eden kullanıcılara 46,75 milyon, FDUSD stake eden kullanıcılara ise 8,25 milyonluk SCR payı ayrılmıştı.

Scroll (SCR) coin’de 250 dolar fırsatı fark edildi

Binance üzerinde Scroll’de mevcut durumda yalnızca 2.500 adet alım yapılabilindiği görüldü. Buna paralel olarak Bybit’te fiyatın %10 daha yüksek olmasından dolayı 2.500 adetlik bir SCR coin ile arbitraj sayesinde 250 dolar kazanılabiliyor.  BWENews tarafından gelen paylaşıma göre akıllı yatırımcılar 2.500’lük limiti bir hatadan çok, 250 dolarlık arbitraj imkanı olarak görüyor. Platform, “Binance spot piyasasında SCR token’ı alıp, Bybit perpetual sözleşmeleri ile hedge ederek bu fırsatı değerlendirebilirler.” dedi.

Bu strateji mevcut durumda her bir alt hesap başına 250 dolarlık potansiyel bir kazanç sağlıyor

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!