Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ve MicroStrategy İçin 8 Haftalık Katalizör: Boğalar Artık Çok Sabırsız!

MicroStrategy ve Bitcoin, önümüzdeki 8 haftada kritik katalizörler sayesinde büyük bir yükselişin eşiğine sürüklenebilir.

10x Research tarafından paylaşılan son analize göre önümüzdeki 8 hafta içerisinde MicroStrategy ve Bitcoin için birkaç önemli katalizör yatırımcıların dikkatini çekmiş durumda.

Analist, kripto para piyasalarının genellikle momentumla ilerlediğini ve başarının kazananları destekleyip, kaybedenleri hızlıca terk etmekten geçtiğini vurguladı.

Geçtiğimiz yıl Bitcoin madencileri için oldukça iyimser tahminlerde bulunan analist, bu yıl benzer cazip giriş noktalarını belirlemenin zor olduğunu söyledi. Madencilerin artan gelirlerinin hisse senedi fiyatlarını geçeceği öngörüsü henüz gerçekleşmedi diye ekledi.

MicroStrategy ise geçtiğimiz hafta potansiyel bir kırılma sinyali vermeye devam etti. Şirketin hisseleri sadece bir haftada %16 oranında artış göstererek 43 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştı.

Bu yükselişin devam etme olasılığı olduğu belirtilirken, bu durumun “kuyruğun köpeği sallaması” senaryosu yaratabileceği ve MicroStrategy’nin hisse performansının Bitcoin fiyatını olumlu yönde etkileyebileceği aktarıldı.

Analistler, MicroStrategy ve Bitcoin için önümüzdeki haftalarda birkaç kritik katalizörün devreye gireceğini belirtti. Bu gelişmelerin her iki varlık için de performansı önemli ölçüde etkileyebileceği vurgulandı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3,7 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 64.900 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!