Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin Yatırımcılarını Heyecanlandıran Gelişme: 8 Ayın Zirvesi Görüldü!

Popüler kripto para analisti Ali Martinez, Dogecoin (DOGE) hakkındaki son paylaşımıyla yatırımcıların dikkatini topladı.

Ali Martinez 12 Ekim tarihli X paylaşımında, Dogecoin’e yer verdi. Dogecoin blokzincirindeki aktif adres sayısının son 8 ayın zirvesine çıktığını ortaya koyan analist, artan yatırımcı heyecanına işaret etti.

Geçtiğimiz 8 ay boyunca görülmemiş aktif adres sayısının 133.880’e karşılık geldiğini vurgularken bu hareketliliğin uzun süredir yatay seyreden Dogecoin’e yükseliş getirebileceğini ima etti:

Aktif Dogecoin adres sayısı son 8 ayın en yüksek seviyesi olan 133.880’e çıktı!

Ayrıca bu artışın, Dogecoin’in gelecekteki fiyat hareketlerine dair önemli bir sinyal olabileceği belirtiliyor. Kripto para piyasasında bu tür artışların genellikle fiyat dalgalanmalarını tetiklediği biliniyor ve bu durum, Dogecoin için de geçerli olabilir.

Yatırımcıların bu yükselişi takip etmesi, Dogecoin için potansiyel bir fırsat yaratabilir. Özellikle piyasalarda yaşanan dalgalanmalar sırasında, yatırımcıların dikkatli ve bilinçli hareket etmeleri gerektiği unutulmamalıdır.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Dogecoin, yazım esnasında 0,1129 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!