Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin Yatırımcıları Üzülecek: 106 Bin Cüzdan Bir Haftada Nereye Gitti?

Dogecoin (DOGE) cüzdan sayısında yaşanan büyük düşüş, yatırımcıları tedirgin etmeye başladı.

Santiment’in yayımladığı son rapora göre Dogecoin sahiplerinin sayısında hızlı bir düşüş yaşanıyor. 8 Ekim’den bu yana toplam 106.600 aktif Dogecoin cüzdanı kapandı.

Bu dramatik gerileme, meme coin olarak bilinen DOGE’nin performansının yatırımcılar arasında hayal kırıklığına yol açmasıyla bağlantılı olduğu vurgulandı.

Santiment, Dogecoin’in piyasa performansındaki durgunluğun, yatırımcıların kısa vadede büyük kazanç elde edebilecekleri başka kripto paralara yönelmelerine neden olduğunu aktardı. Özellikle yüksek volatiliteye sahip diğer altcoin’lerde hızlı yükselişler arayan yatırımcıların sayısında artış olduğu söylendi:

Dogecoin sahiplerinin sayısı hızla azalıyor. 8 Ekim’den bu yana, boş olmayan DOGE cüzdanlarında -106,6 bin net düşüş yaşandı. Tüccarlar, en büyük meme coin’in performansına karşı hayal kırıklığını dile getirdiler ve hızlı yükselişler için giderek daha fazla başka yerlere bakıyorlar.

Raporda, Dogecoin’in büyük bir destekçi kitlesi olmasına rağmen, son dönemdeki durgun performansın birçok yatırımcının gözünde bu varlığı daha az cazip hale getirdiği vurgulandı. Santiment’e göre yatırımcılar daha kısa sürede daha yüksek getiri sağlayan projelere yönelmeyi tercih ediyor.

Dogecoin topluluğu, piyasadaki bu dönüşüm karşısında nasıl bir strateji izleyecek merak konusu olurken, meme coin’in tekrar eski popülerliğine kavuşup kavuşamayacağı ise belirsizliğini koruyor söylendi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!