Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trump’ın Kripto Parası İvme Yakalayamıyor: En Büyük Yatırımcısı Belli Oldu

ABD başkanlık seçimlerine hazırlanan Cumhuriyetçi aday Donald Trump’ın kripto para projesi, 300 milyon dolarlık hedefinin hala oldukça gerisinde kalıyor.

World Liberty Financial (WLFI) sitesinde yer alan bilgilere göre proje, Perşembe sabahı itibarıyla toplamda 839 milyon 760 bin WLFI token sattı. Birim başına 0,015 dolardan piyasaya sürülen bu tokenlar üzerinden yaklaşık 12,5 milyon dolar gelir elde edildi.

Trump ailesinin projesine yatırım yapmak isteyenler, Ethereum (ETH), USD Coin (USDC), USDT veya Wrapped Ethereum (WTH) karşılığında WLFI satın alabiliyor. Güncel verilere göre satılmayı bekleyen hala 19 milyar 160 milyon WLFI bulunuyor.

En büyük yatırımcı belli oldu

Etherscan kayıtlarına göre şimdiye dek WLFI satışlarına 10 binden fazla kullanıcı katılım gösterdi. Kısaca “0x2d24” olarak kodlanan bir adres, 60,43 milyon WLFI satın alabilmek için 351,3 Ethereum (903 bin dolar) harcadı. Bu, onu şimdiye kadarki en büyük WLFI yatırımcısı yapıyor.

Projenin internet sitesi, WLFI satışlarını Salı günü Türkiye saatiyle öğleden sonra başlattı. Satış başladıktan sonra bir süreliğine bazı kesintiler yaşadı. İlk bir saat içerisinde yaklaşık 5 milyon dolarlık satış yapıldı. Ancak Trump ailesi, başlangıç satışından 300 milyon dolar toplayıp, toplamda 1,5 milyar dolar değerleme elde etmek istiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!