Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin Bu Boğanın da Yıldızı Olacak Mı: Altcoin Analisti O Grafiği Paylaştı!

Altcoin analisti Bluntz, Dogecoin özelindeki boğa kırılımına işaret etti.

Kripto dünyasında geniş bir kitle tarafından takip edilen ünlü analist Bluntz, üç popüler kripto varlıkla ilgili yeni tahminlerde bulundu. Analist,  X üzerinden 283.900 takipçisine, Dogecoin’in (DOGE) küçük bir düzeltmenin ardından büyük bir yükselişe çok yakın olduğunu belirtti.

Bluntz’un paylaştığı grafiğe göre, Dogecoin’in günlük grafikte düşen trend çizgisini kırdığı ve şu anda 0,132 dolar civarındaki direnç seviyesinin üzerine çıkmaya çalıştığı görüldü.

İki altcoin projesinden ümitli

Analistin ikinci değerlendirmesi, katman bir blockchain platformu Sui (SUI) üzerine oldu. Sui’nin bu hafta içerisinde, içeriden 400 milyon dolar değerinde SUI token satıldığı iddialarına rağmen, güçlü bir performans sergilediğini ifade etti.

Sui Ağı, bu iddiaları daha sonra reddetti. Analist, “Bunca korku, belirsizlik ve şüpheye (FUD) rağmen SUI’nin gösterdiği güç inanılmaz” diye aktardı.

SUI şu anda 2,04 dolardan işlem görüyor, bu da 13 Ekim’de ulaşılan 2,35 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden %13 aşağıda olduğu anlamına geliyor.

Son olarak, Bluntz, kedi temalı memecoin Popcat (POPCAT) hakkında da yorum yaptı. Analist, Popcat’in uzun vadeli yatırım için cazip bir seviyeye yaklaştığını belirterek, “Bir tur daha dip seviyeye inmesini görmek isterim” dedi.

Analistin dört saatlik grafiğine göre, Popcat’in mevcut seviyesinden en az %30 oranında artarak 1,70 dolar civarındaki yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabileceği tahmin edildiğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!