Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meme Coin Boğası Sonrası Para Bu Gruba Akabilir: Bir Token Öne Çıkacak!

Analist, meme coin furyasının günün sonunda yerini hangi altcoin grubuna bırakacağını paylaştı.

Kripto para piyasasında doğru öngörüleriyle bilinen tecrübeli bir analist, meme coinler konusunda önemli bir uyarıda bulundu.

Pseudonymous takma adıyla bilinen The Flow Horse, Telegram kanalında meme coin’lerin popülaritesinin zirveye ulaşmış olabileceğini ve yerini başka bir kripto sektörüne bırakabileceğini söyledi:

Bu piyasada hiçbir şeyin kalıcı olmadığını vurgulamak istiyorum. Bazı şeyler, diğerlerinden çok daha uzun süre ilgi odağında kalabilir, ancak ne kadar uzun süre orada kalırsa, insanların dışındaki fırsatları görmesi o kadar zorlaşır. O karanlık ve boş görünen alanlar, fırsatın bulunduğu yerlerdir. Unutmayın ki doğa boşluktan hoşlanmaz. Memecoin’ler muazzam bir momentum ticareti sunuyor ancak artık kesinlikle bir fikir birliği ticareti haline geldiler,

The Flow Horse ayrıca, memecoin’ler dışındaki projelere yönelen yatırımcıların ilgisini çekebilecek bir diğer kripto varlığı da işaret etti. Gerçek dünya varlıkları (RWA) sektöründe faaliyet gösteren Ondo Finance (ONDO) projesinin dikkat çekebileceğini söyledi:

Twitter paylaşımımda belirttiğim gibi, ONDO iyi bir aday olabilir. Bu noktada alıcıların yeniden kontrolü ele geçirdiğini görebiliriz. Yükselen birçok altcoin benzer yapılar çizmişti. Ondo’nun vadeli işlemlerdeki açık pozisyonlarının büyük bir kısmı kapandı ve günlük 40.000 dolarlık bir arzın piyasaya girdiği dostane bir kilit açma takvimi var. Piyasadaki bir bölüm doygunluğa ulaştığında, başka bir bölümde fırsatlar ortaya çıkıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!