Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Büyük Oyuncuların Sahneye Çıkması ile Yükseliyor: Tam Dipte Aldılar!

Bitcoin dip yaptığı sırada, dev balinaların ciddi miktarda alım yaptığı gözler önüne serildi. 

Kripto para analiz platformu Santiment’in 19 Ekim tarihinde paylaştığı verilere göre Bitcoin balinalarının sayısı son günlerde ciddi bir artış gösterdi.

Özellikle Bitcoin’in 59 bin dolar seviyelerinde dip yaptığı 10 Ekim tarihinde, 100 ila 1.000 Bitcoin arasında varlık bulunduran büyük cüzdanların sayısında hızlı bir yükseliş gözlemlendi. Bu durum Bitcoin’e yönelik yükseliş inancının artış yaşadığına işaret ederken fiyat yükselişine yönelik beklentiler de arttı.

Verilere göre 10-13 Ekim tarihleri arasında bu balina cüzdanlarının sayısında net olarak 268 adetlik bir artış yaşandı. Yaşanan artışın Bitcoin’deki mevcut boğa rallisinin arkasındaki itici güçlerden biri olarak değerlendiriliyor.

Resim

Balina cüzdanlarının bu kadar kısa sürede artması, yatırımcılar arasında büyük bir alım ilgisinin olduğunu ve fiyatların yükselmeye devam edebileceğini düşündürüyor. Bitcoin’in bu büyük cüzdanlar tarafından toplanması, piyasanın güven tazelediği ve yukarı yönlü hareketin güç kazandığını gösteriyor olabilir.

Bitcoin’in yükselişinde söz konusu alımların da büyük etkisi olduğu tahmin ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!