Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Fiyatı Kendini Düzeltmeye Başladı, GSR Markets Fırsatı Kaçırmadı

Kripto dünyasının dikkat çeken yeni oyuncularından biri olan NEIRO’nun (Neiro Ethereum) son günlerdeki fiyat hareketliliği, önemli gelişmeleri beraberinde getiriyor.

On-chain ve analiz platformu Spot On Chain tarafından paylaşılan bilgilere göre GSR Markets, gece saatlerinden beri Bybit borsasından 33,73 milyon NEIRO token’ı (yaklaşık 2,85 milyon dolar değerinde) çekti. Bu hamle, NEIRO’nun fiyatında yaşanan soğuma sonrası geldi.

GSR Markets’in son 14 gün içinde Bybit borsasından toplamda 74,13 milyon NEIRO çektiği ve bunun toplam arzın yüzde 7,41’ine denk geldiği belirtiliyor. Bu dikkat çekici işlem hacmi, piyasa yapıcıların NEIRO üzerindeki stratejik adımlarını daha yakından izleme gerekliliğini gündeme getiriyor.

NEIRO fiyatı durgunlaşıyor

Toplamda 1 milyar token arzına sahip olan NEIRO, kripto para dünyasına yeni bir soluk getiriyor. NEIRO, alım-satım işlemlerinde sıfır vergi sunarak ve ekibe ayrılmış token bulundurmadan tamamen topluluk odaklı bir yapı vurguluyor. Bu özellikleriyle, yatırımcılara Dogecoin’in yükselişini hatırlatan bir fırsat sunduğu iddia ediliyor.

NEIRO fiyatı, özellikle Ekim’in ortasında hızlı şekilde yükselmeye başladı ancak geçtiğimiz günlerde yeniden aşağı yönde hareket etmeye başladı. CoinMarketCap verilerine göre NEIRO, sadece bir hafta içerisinde yüzde 19’luk düzeltme yaşadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!