Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Solana Balinası, Binance’ten Para Çekip Bu Memecoin’e Yatırım Yapıyor

Kripto para dünyasında dikkat çeken büyük bir alım işlemi gerçekleşti. On-chain ve analiz platformu Lookonchain’in paylaştığı bilgilere göre bir yatırımcı yeni bir cüzdan oluşturarak Binance’ten 14.409 SOL (yaklaşık 2,41 milyon dolar değerinde) çekti.

Yatırımcı, bu fonları kullanarak Goatseus Maximus (GOAT) token alımlarına başladı. TradingView verilerine göre GOAT fiyatı, son 24 saat içerisinde yüzde 14,52 düşüş gösterdi.

Şu ana kadar bu kişi, 10.313 SOL (yaklaşık 1,72 milyon dolar) harcayarak, token başına 0,383 dolardan 4,5 milyon GOAT satın aldı. Yatırımcının cüzdanında hala 4.096 SOL (682 bin dolar değerinde) bulunuyor ve alımların devam ettiği bildiriliyor.

Bu büyük alım işlemi, piyasa katılımcılarının dikkatini çekerken, GOAT token fiyatında ve piyasa hacminde hareketlilik yaşanabilir. Yatırımcının ilerleyen günlerdeki stratejisi ve GOAT token’ın performansı merakla takip ediliyor.

Goatseus Maximus, Solana ekosistemindeki Pump.fun platformu aracılığıyla piyasaya sürüldü. Memecoinler için kullanılan Pump.fun, kullanıcıların kolaylıkla kendi tokenlarını oluşturmasını sağlıyor.

Pump.fun’da yer alan bilgilere göre proje, sosyal medyada @truth_terminal olarak bilinen ismin ilk memecoin’i oldu. 131 milyon dolarlık piyasa değeri olduğu belirtilen token, Raydium havuzuna eklenmek için yeterli tohum likiditeyi sağladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!