Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Köklü DeFi Altcoin’i Yeni Yol Haritasını Paylaştı: İşte Tüm Detaylar!

Kripto para piyasasının köklü merkeziyetsiz finans (DeFi) projesi SushiSwap (SUSHI) yeni yol haritasını paylaştı.

DeFi dünyasının en yenilikçi projelerinden biri SushiSwap, “Super Swap” yol haritasını duyurdu. Proje, Route Processor teknolojisi sayesinde kullanıcılarına, 35’ten fazla zincir üzerinde en derin likidite havuzlarına erişim sunarak, en iyi fiyatlarla sınırsız token takası imkanı sağlayacak.

Sushi’nin, dört yıllık geçmişinde MasterChef, xSushi, BentoBox, Multichain genişleme ve SushiXSwap gibi önemli yenilikleri hayata geçirdiği vurgulandı.

Son olarak geliştirilen Route Processor ile platform, kullanıcılara “Her Şeyi Al-Sat” sloganıyla sektördeki en gelişmiş takas deneyimini sunmayı hedefliyor.

SushiSwap ekosistemi daha da güçlenecek

Bu yeni özellik, 550 milyon dolarlık hacme ulaşan Sushi DEX Aggregator’ı daha da güçlendirdi. Ayrıca, likidite sağlayıcıları için Blade adlı yeni bir AMM mekanizması tanıtılacak. Bu sayede likidite sağlayıcıları, impermanent loss (IL) riski yaşamadan güvenli kazançlar elde edebilecekler.

Sushi’nin çoklu DEX stratejisi kapsamında, yeni ağlara özel merkeziyetsiz borsalar (DEX) de geliştirilecek. Bu DEX’ler, Sushi ekosisteminin likidite avantajlarından faydalanarak, kullanıcılar için en iyi takas deneyimini sunmayı amaçlıyor.

ApeChain üzerinde Saru, Layer N üzerinde Susa ve Solana’da Wara gibi yeni platformlar, Sushi’nin küresel genişlemesine katkı sağlayacak.

SushiSwap ekibi, bu yeni yol haritası kapsamında topluluğa yönelik ödüller ve etkinlikler de sunacaklarını açıkladı. Ayrıca, bu gelişmelerin kutlanması için çeşitli pazarlama kampanyaları ve etkinlikler düzenlenecek.

Sushi, DeFi dünyasında likidite sağlama ve alım-satım süreçlerinde en ön sıralarda yer almaya kararlı olduklarını vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!