Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance, Altcoin Ekibinin Planını Destekledi, Fiyat Kısa Süreliğine 10x Yaptı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Aragon Association tarafından alınan kararı destekleyeceğini açıkladı.

Aragon Association, hazinesinin büyük bir kısmını Aragon (ANT) sahiplerinin ellerindeki tokenları Ethereum (ETH) karşılığında takaslayabilmeleri için kullanacağını açıkladı. ANT sahipleri, bu sayede ellerindeki ANT’leri 0,0025376 ETH/ANT’lik sabit bir oranla takaslayabilecek.

Aragon Association, bu kararın yasal kısıtlamaların yanı sıra token spekülasyonu ve piyasa manipülasyonu gibi riskler sebebiyle oylamaya açılamadığını belirtti. ANT fiyatı, bu açıklamaların ardından kısa süreliğine 10 kattan fazla yükseldi ve 16 dolara kadar çıktı. Yazım sırasında ise 3 dolara kadar gerilemiş durumda.

Yeni plan kapsamında Aragon Association kapatılacak ve Aragon Association’da görevi olan kişilerin hiçbiri, Aragon projesinin gelecekteki yol haritasında bir rol üstlenmeyecek.

Binance, Aragon Association’ın kararı doğrultusunda Binance hesabında ANT tutan herkese 28 Ekim 2024 TSİ 02:59 itibarıyla ETH dağıtacak. Bu kullanıcıların hesaplarındaki ANT’ler silinecek ve yerine ETH konulacak.

Binance, ANT yerine ETH almak istemeyen kullanıcılara ANT’lerini bu tarihten önce çekmelerini önerdi ve daha sonra çekim işlemlerinin kapacağını vurguladı. Binance, ayrıca artık ANT yatırma işlemlerini de desteklemiyor ve hesabına ANT göndermeye çalışan kişiler, bu tokenları kullanamıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!