Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balinalar Bu Altcoin İçin Uyandı: Ekipten Almışlardı Yıllar Sonra Satıyorlar!

ApeChain lansmanı sonrası hype kazanan ApeCoin, büyük çaplı cüzdan hareketlerine ev sahipliği yapıyor.

Son 4 gün içinde ApeChain’in lansmanı sonrasında %143 oranında değer kazanan ApeCoin (APE), önemli cüzdan hareketleriyle gündeme geldi.

Spot On Chain tarafından aktarılan verilere göre yaklaşık 3 saat önce, uzun süredir hareketsiz olan bir cüzdandan 4,58 milyon APE (5,22 milyon dolar değerinde) Wintermute Trading’e OTC yoluyla transfer edildi.

Bu gelişmenin yanı sıra, 2022 yılında ApeCoin dağıtıcısından APE alan 3 cüzdan, toplamda 12,47 milyon APE’yi (17,54 milyon dolar değerinde) Wintermute OTC’ye aktardı.

Bu hareketin öncesinde, 2022 yılında ApeCoin dağıtıcısından APE alan 3 farklı cüzdan, toplamda 12,47 milyon APE’yi (17,54 milyon dolar değerinde) yine Wintermute Trading’e aktarmıştı.

Uzmanlar, bu transferlerin ApeCoin’in son dönemdeki fiyat düzeltmelerine katkıda bulunduğunu düşünüyor. Yüklü miktardaki APE satışlarının, piyasada satış baskısını artırarak fiyatlarda kısa vadeli dalgalanmalara neden olduğu değerlendirmesi yapılıyor.

Bu transferlerin, ApeCoin fiyatında son dönemde yaşanan düzeltmelere katkı sağladığı düşünülüyor.

Önemli bir detay olarak, ApeCoin’in en büyük 100 cüzdanından 84’ü halen 382,71 milyon APE’yi (443,9 milyon dolar değerinde) elinde bulunduruyor.

Bu, dolaşımdaki toplam arzın %51’ine denk geliyor ve bu cüzdanlar da 2022’deki aynı dağıtıcıdan alınan APE’ler ile ilişkilendiriliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!