Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’teki Meme Coin Avcısı Saniyede Alım Yapıyor: Yüz Binler Kazandı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance tarafından alınan listeleme kararları, bazı yatırımcılara yüz binlerce dolar kazandırıyor.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından yapılan incelemeye göre bir trader, Binance’in listeleyeceğini açıkladığı projeleri takip etti ve bunu fırsata çevirmeyi başardı.

Dakikalar içerisinde kazanç sağlıyor

Blockchain kayıtlarına göre bu yatırımcı, Binance’in MOODENG için sürekli vadeli işlem sözleşmelerini açıklamasından sadece saniyeler sonra 1.300 Solana karşılığında 2,77 milyon MOODENG satın aldı.

Piyasanın bu habere tepki vereceğini öngören trader, yine hızlı bir şekilde bunları 2.109 SOL karşılığında sattı ve böylece 809 SOL (140 bin dolar) kazanmış oldu.

MOODENG fiyatı, Binance tarafından yapılan açıklamanın ardından adeta sıçrama yaşadı. TradingView verilerine göre MOODENG, sadece bir saat içerisinde 0,074 dolardan 0,17 dolara kadar çıkarak yüzde 120’den fazla getiri sağladı.

Bu kayıtlar, trader’ın geçmişte de benzer bir strateji kullandığını gösteriyor. Buna göre yatırımcı, Binance’in GOAT için sürekli vadeli işlem sözleşmelerini listeleyeceğini açıklamasının ardından 99 Solana (17 bin dolar) kazandı.

Binance duyurusu, GOAT fiyatında da benzer bir etki yaratmış olsa da GOAT, günlük bazda yüzde 4,36 değer kaybetti ve yazım sırasında 0,63 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!