Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’teki Ethereum Balinası Beklemek İstemiyor: Bu Altcoin’e Geçiyor

Ethereum ekosisteminin tanındık yatırımcılarından boby1337.eth, elindeki ETH’leri satarak EigenLayer’a (EIGEN) geçiş yapıyor.

Lookonchain verilerine göre Boby1337.eth, 17-24 Ekim tarihleri arasında 11.320 ETH (yaklaşık 29,57 milyon dolar) değerindeki Ethereum coinlerini Binance borsasına aktardı. Geçtiğimiz gün içerisinde ise 5,2 milyon EIGEN (15,6 milyon dolar) çekerek bu tokenları stake etmeye başladı. Şu anda boby1337.eth’in portföyünde 8,25 milyon EIGEN (23,12 milyon dolar) bulunuyor.

Daha fazla getiri elde edebiliyor

EigenLayer, Ethereum üzerinde bir güvenlik katmanı olarak “restaking” (yeniden stake etme) modelini kullanıyor. Bu model, Ethereum stakerlarına, stake edilmiş ETH veya Likit Stake Tokenlarını (LST’ler) farklı uygulamaları ve hizmetleri güvence altına almak için tekrar kullanma fırsatı sunuyor. Bu özellik sayesinde stakerlar, güvenliklerini genişleterek ek ödüller kazanabiliyor.

Boby1337.eth’in EIGEN yatırımı, EigenLayer’ın sunduğu “restaking” özelliğinden faydalanarak Ethereum ağındaki sermayesini çeşitlendirme çabası olarak öne çıkıyor. EigenLayer’ın bu model ile sunduğu yenilikçi güvenlik havuzu, merkeziyetsiz uygulamaları (DApps) ve diğer hizmetleri güvence altına alırken, kullanıcıların ekosistemde daha fazla ödül kazanmasını sağlıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!