Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

5 Kat Yükselebilir Demişlerdi: Balinalar Solana Trenini Kaçırmak İstemiyor

Kripto para piyasasında önemli hareketler yaşanıyor. Lookonchain verilerine göre büyük kripto yatırımcıları olarak bilinen balinalar, son günlerde Solana (SOL) birikimlerini artırıyor.

Son 6 günde, AA21…VxH9 adlı adres, 153.511 SOL (26,4 milyon dolar) değerinde SOL’u Binance’den çekerek stake etti. Bir başka büyük yatırımcı, EHax…gAUa, son 3 günde Binance ve Kraken borsalarından 35.498 SOL (6,12 milyon dolar) çekerek bu miktarı stake etti. Ayrıca, EGzi…mR7g adlı bir diğer balina, 1 saat önce Binance’den 13.000,8 SOL (2,3 milyon dolar) çekti ve şu anda toplam 95.651 SOL (16,83 milyon dolar) bulunduruyor.

Bu hareketler, balinaların Solana üzerinde uzun vadeli bir strateji izlediğini ve SOL birikimlerini artırdığını gösteriyor. Stake edilen bu yüksek miktarlar, Solana’nın ekosistemine olan güvenin arttığını ve büyük yatırımcıların SOL’un gelecekteki potansiyeline inandığını ortaya koyuyor.

Bu arada bankacılık devi Standard Chartered, ABD’de yaklaşan başkanlık seçimlerini Donald Trump’ın kazanması halinde Solana fiyatının yüzde 400 yükselebileceğini düşünüyor. Analistlere göre Trump yönetimiyle birlikte kripto paralar için daha ılımlı düzenlemeler yapılabilir ve Solana borsa yatırım fonları (ETF) onaylanabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!