Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arthur Hayes Seçim Belirsizliğine Karşı Kripto Para Stratejisini Paylaştı!

Arthur Hayes, ABD seçimlerine yaklaşırken Ethena’nın USDe stablecoin’i ile risklerini hedge ettiğini ve büyük kripto yatırımlarını sürdürdüğünü açıkladı.

BitMEX’in kurucusu Arthur Hayes, kripto para piyasasındaki seçim öncesi belirsizliği hedge etmek için Ethena Lab’ın USDe stablecoin’ine yöneldiğini ve büyük boğa bahisleri yaptığını aktardı:

Maelstrom’un fonunun %5’ini staked USDe’ye yatırdık ve bu yaklaşık %13 getiriyor. Bitcoin, Ether ve diğer token’larda büyük uzun pozisyonlarımızı koruyoruz.

USDe, teminatlı stablecoin kullanarak 1 dolarlık fiyat paritesini sağlamayı amaçlayan sentetik bir dolar. Hayes, seçim öncesinde olası piyasa dalgalanmalarına karşı koruma sağlamak amacıyla delta-nötr ürünlere tahsis yaptıklarını belirtti.

Hayes, seçim sonrası kaybeden tarafın sokaklara dökülmesi durumunda, kripto paraların da dahil olduğu risk varlıklarında fiyat dalgalanmalarının artabileceğini vurguladı.

Geleneksel medyaya göre Cumhuriyetçi Donald Trump ve Demokrat Kamala Harris arasında kıyasıya bir yarış sürüyor. Ancak, merkeziyetsiz tahmin platformlarında Trump’ın Harris’e göre belirgin bir farkla önde olduğu görülüyor.

Hayes, “Eğer seçim geçer ve sosyal huzursuzluk yaşanmazsa, piyasalar patlayacaktır” ifadelerini kullandı. Seçim sonuçlarının Bitcoin’in boğa beklentilerini etkilemeyeceğini belirten Hayes, “Bütçe açıkları kim kazanırsa kazansın artmaya devam edecek” dedi.

Hayes, riskleri yönetmenin yolunun uygun pozisyon büyüklükleri ve az kaldıraç kullanmak olduğunu da ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!