Solana’da iki altcoin’i erken alan balina, yaklaşık 21 bin dolarlık yatırımıyla 3,78 milyon dolar kazanç sağladı.
Lookonchain’in aktardığı işlemlerde ZCAT ve STONK öne çıktı. Balina, bu iki altcoin’deki yükselişin ardından kısmi satış yaptı ve milyonlarca dolar değerindeki kalan tokenları cüzdanında tuttu.
Balina, ZCAT için yalnızca 1.300 dolar harcayarak 24,52 milyon token aldı. Daha sonra 8,96 milyon ZCAT’i 55 bin dolar karşılığında sattı. Cüzdanda kalan 15,57 milyon ZCAT’in değeri yaklaşık 2,12 milyon dolar olarak gösterildi. Kaynak, bu işlemde 1.626x getiri hesapladı.

ZCAT ve STONK bakiyeleri milyonlarca dolar değerinde
STONK işleminde başlangıç maliyeti 19.700 dolar oldu. Balina, 44,43 milyon STONK aldıktan sonra bunun 34,62 milyonunu 411 bin dolar karşılığında sattı. Cüzdanda tutulan 9,8 milyon STONK’in değeri yaklaşık 1,22 milyon dolar seviyesinde bulunuyor. Bu işlem için bildirilen getiri 82x oldu.

Solscan ekranında cüzdanda yaklaşık 15,56 milyon ZCAT ile 9,8 milyon STONK tutulduğu görülüyor. Bu bakiyelerin toplam değeri yaklaşık 3,34 milyon dolara ulaşıyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.