Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinsquare, 25 Avrupa Ülkesine Açılıyor

Kanada’da yerleşen ve ülkedeki en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinsquare, büyüme planlarını hayata geçirmeye başladı. Firmadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Coinsquare borsası 25 adet Avrupa Birliği ülkesinde faaliyet göstermeye başlayacak.

Yapılan açıklamada, bu hamlenin Coinsquare’in pazar fırsatını tam 12 kat arttıracağı ifade edildi. Artık bu hamle ile birlikte Avrupa’da yer alan müşteriler, Bitcoin ve Ethereum gibi birçok kripto parayı platform aracılığı ile alıp satma şansına sahip olacak.

Coinsquare’in kurumsal yatırımcılar için sunduğu programlar da, Avrupa Birliği ülkelerinde artık kullanılmaya başlanacak.  Konuyla ilgili konuşan Coinsquare CEO’su Cole Diamond, bu yeni fırsattan ötürü şirket olarak son derece heyecanlı olduklarını ve yeni bir dönemin temelini attıklarını ifade ederken, şunları söyledi:

”En başından bu yana, Coinsquare olarak yasalara uyumlu ve güvenli bir hizmet sunmak için yola çıktık ve bugüne kadar bu rolümüzden hiçbir şekilde taviz vermedik. Yepyeni bir alt yapı ve denetleme sürecinin ardından ise, şimdi de yaptığımız işleri bir adım ileri taşımak istiyoruz. Avrupa pazarına girerek ciddi bir avantaj elde etmeyi ve başarılı olmayı istiyoruz. Umarım bunu başarabiliriz.”

Başarılı yönetici, ayrıca Avrupa pazarının son derece gelişmiş finansal alt yapıya sahip olmasının da önemine vurgu yaparken; buna karşın kripto para konusunda Çin ve ABD’ye kıyasla Avrupa’nın geride kaldığını da ifade etti. Diamond, Avrupa pazarında başarılı olacaklarına inandığını da sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment