Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Ağındaki Hesap Sayısı 3 Milyonu Geçti

Kripto para piyasasının önde gelen isimlerinden Tron, güncel verilere göre 3 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmayı başardı.

An itibarıyla piyasa değeri bakımından piyasanın en büyük on birinci koini olan Tron geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde oldukça iyi bir çıkış yakalamayı başardı. Kısa süre içerisinde hızla büyüyen Tron bu süreç boyunca Dünya genelinden pek çok kişinin ilgisini çekmiş gibi görünüyor.

AMBCrypto tarafından yapılan habere göre Tron ağından gelen güncel veriler ağdaki toplam adres sayısının 3 milyonu aştığını gösteriyor. Mayıs ayı genelindeki verilere baktığımızda Tron ağındaki hesap sayısının bu ay içerisinde her gün 9 bin ile 17 bin arasında artış gösterdiğini söyleyebiliriz.

Tron ağının gerçekten epey kısa bir süre içerisinde büyüdüğünü belirtmek gerekiyor. Tron’un bu yılın başındaki durumuna baktığımızda ocak ayındaki hesap sayısının 1.3 milyon düzeyinde olduğunu görüyoruz. Tron aradan geçen bu beş ay içerisinde hesap sayısı bakımından yüzde 130 oranında büyüme kaydetti.

Tron bunun yanı sıra geçtiğimiz haftalarda başka bir rekor daha kırmıştı. Tron ağında yalnızca 24 saat içerisinde 4.7 milyon adet işlem yapıldı ve bu sayı Tron için yeni bir rekor oldu. Şu anda 0.03 dolardan satışa sunulan Tron gelecekte ne durumda olacak göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment