Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Balinaların Akın Ettiği Altcoin Belli Oldu!

CoinMarketCap verilerine bakıldığında Brave internet tarayıcısının kripto para birimi olarak da bilinen Basic Attention Token‘ın son 24 saat içerisinde çift haneli yükseliş elde eden popüler altcoin’lerden birisi olduğu görülüyor. Basın saati itibariyle yükselişin keyfini çıkartan kripto paralar arasında Celsius, Aave, Basic Attention Token ve Horizen yer alıyor.

BAT Balinaları Çıldırdı

Buna rağmen söz konusu kripto paralar arasında BAT’ın grafiğinde çok daha ilginç detaylar olduğu görülüyor. Kripto para araştırma firması Santiment, BAT ve REP balinalarının son 5 gündür oldukça aktif olduklarını ortaya koydu. BAT balinalarının son 5 günlük süre içerisinde toplam arzın %5,94’ünü satın aldığını ortaya çıkartan araştırmacılar, borsalara ait olmayan BAT cüzdanlarının da geçtiğimiz hafta 53,63 milyon dolarlık BAT topladığını belirttiler.

Birçok kripto para yatırımcısı BAT’a yönelik bu ilginin sebebini tam olarak anlamasa da bunun aslında son dönemlerdeki bir trend ile alakalı olduğu görülüyor. BAT, DeFi çılgınlığı ile beraber yükselişe geçti ve  yatırımcılar yield farming olarak bilinen yöntemle ciddi anlamda BAT kazanıyorlar.

Bunun yanı sıra son 24 saat içerisinde ciddi yükseliş elde eden kripto paraların büyük bir çoğunluğunun da DeFi sayesinde bunu elde edebildiği görülmekte.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment