Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Hafta Binance’te En Çok Kazanan 5 Kripto Para Yatırımcısı (19 Aralık)

Bu hafta Bitcoin fiyatı rekor üstüne rekor kırarken Binance Futures vadeli kripto para borsası yatırımcıları da milyon dolarlar kazanmayı başardı. Bu hafta Bitcoin 23 bin dolara kadar çıktı ve kripto para piyasasına büyük bir heyecan getirdi. Peki Binance Futures borsası yatırımcıları bu yükselişle birlikte ne kadar kazandı? Gelin 14 – 19 Aralık haftasının en çok kazanan ilk 5 yatırımcısına göz atalım.

Bitcoin fiyatı, bu hafta tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarak 23 bin 624 dolara ulaşmayı başardı. CoinGecko verilerine göre hafta içerisinde %30 artış gören BTC’nin bu hafta gördüğü en düşük değer 18.807 dolar oldu. Son 24 saatte 22 – 23 bin dolar arasında fiyatlanan kripto para, 31 milyar doların üzerinde işlem hacmine sahip. BTC’nin en çok işlem gördüğü borsa Bitfinex olurken kripto paranın güncel fiyatı şu anda 23 bin 460 dolar seviyesinde.

bitcoin-fiyatı
Haftanın oran bazında (ROI) en çok kazananları

  • DanceWifeBat: Listenin birinci sırasına yerleşen yatırımcının bu haftaki ROI oranı %3,89 oldu. Günlük PnL bazında 322 dolar kaybederken hafta içerisinde 8.6 bin dolar elde etti.
  • MexXBT: %3,70 ROI oranıyla ikinciliği elde eden trader, bu hafta 14 bin dolar kazandı. Yatırımcının günlük kaybı ise 896 dolar seviyesinde. 
  • RoundTeamFuture: Listeye üçüncü sıradan giriş yapan trader, %3,69 ROI oranına sahip. Yatırımcı hafta içerisinde 6.4 bin dolar kazanırken gün içinde de 867 dolar elde etmeyi başardı.
  • DaroK: %3,55 ROI oranıyla dördüncü olan yatırımcı, bugün 734 dolar kaybetti. Trader, hafta içerisinde ise 7.8 bin dolar kazandı.
  • WonderfulWhenBall: Listenin beşinci sırasında bulunan yatırımcı, bu hafta %3,36 ROI oranı elde etti. Trader, gün içinde 34 dolar kayıp verirken hafta içinde 9.7 bin dolar kazandı.

Haftanın miktar bazında (PnL) en çok kazananları

  • WantBackBlanket: 4.1 milyon dolar kazanarak listenin birinci sırasına yerleşen başarılı yatırımcı, gün içinde de 133 bin dolar kazandı.
  • SurprisedBigBeef: Listenin ikinci sırasına yerleşen başarılı trader, bu hafta 2.6 milyon dolar elde etti. Yatırımcının gün içinde ise 28 bin dolar kazandığı görülüyor.
  • BathroomTerribleWinter: Üçüncülük elde eden yatırımcı, bu hafta 2.5 milyon dolar kazandı. Trader, gün içinde 194 bin dolar kaybetti.
  • Jiucai: 2 milyon dolar kazanarak dördüncü olan trader, gün içinde 51 bin dolar kayıp verdi.
  • MarchSurpriseBig: Listenin beşinci sırasında kendisine yer bulan yatırımcı, bu hafta 1.8 milyon dolar elde etti. Gün içinde ise traderın 34 bin dolar kaybettiğini görüyoruz.

Binance Futures vadeli işlem kripto para borsasının liderler tablosunda bulunan diğer yatırımcıların sıralamalarına da göz atabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!