Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cristiano Ronaldo’ya Kripto Para Ödülü

Juventus’un yıldız ismi Cristiano Ronaldo, pazar günü oynanan karşılaşma öncesinde 770 tane JUV token aldı. Ronaldo, Benevento maçı öncesi aldığı tokenlarla dünyanın kripto parayla ödül alan ilk futbolcusu oldu.

Cristiano Ronaldo, 14 Mart’taki Cagliari maçında hat-trick yaparak kariyerinde attığı toplam gol sayısını 770’e çıkardı. 36 yaşındaki yıldız isim, 767 yol atmış Pele’yi geride bıraktı.

770 Juventus tokenı aldı

Juventus Başkanı Andrea Angelli, Ronaldo’yu kutlamak için kendisine “G.O.A.T 770” yazılı bir forma hediye etti. Marca’ya göre Ronaldo’ya verilen bir diğer hediye, 770 tane Juventus taraftar tokenı (JUV) oldu. Socios.com kullanıcıları, JUV tokenı kullanarak kulüple etkileşime geçebiliyor.

Piyasaya 2 dolardan giriş yapan JUV token, güncel fiyatla 15,04 dolardan satılıyor. Ronaldo’ya ödül olarak verilen tokenların toplam değeri 11.580 dolar.

Juventus’un ve ona ek olarak Barcelona, Başakşehir, Galatasaray, Manchester City, Trabzonspor gibi kulüplerin taraftar tokenları, Chiliz tarafından geliştirildi. Chiliz’in kendi kripto parası CHZ, 30 günde %934 değerlendi ve 0,558 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!