Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Şimdiden 10.000 Reddit Kullanıcısı Kripto Para Cüzdanı Açtı

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından birisi olan Reddit, yakın zamanda yaptığı bir duyuruda 2 adet kripto para birimini piyasaya süreceğini açıklamıştı. Reddit’in temel olarak Ethereum ağı tabanlı olan kripto para projeleri henüz ana ETH ağında olmasa da test ağında kullanıma açıldı.

Bricks ve Moons Başarılı Olacak Mı?

Bricks ve Moons isimli iki kripto para biriminin başarılı olması ise ana akım kitlelerin kripto paraları benimsemesi konusunda oldukça kritik olabilir. Şu an için Bricks’in yani Reddit’in fortniteBR kanalına atanan kripto paranın diğerine kıyasla daha popüler olması ise oldukça şaşırtıcı. Buna rağmen Reddit kullanıcılarının iki kripto paraya yönelik ilgisinin de arttığı ve şimdiden 10.000’den fazla cüzdana ulaşıldığı görülüyor.

Yukarıdaki tweet’e gelen yanıtlara bakıldığında da neredeyse 24 saatlik süre içerisinde tek bir kripto para birimi için bile 4.000’den fazla eşsiz adres açıldığı görülüyor. Bu durum 450 milyondan fazla aktif aylık kullanıcısı olan Reddit’in gerçekten de başarılı bir adım attığının kanıtı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment