Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

1,23 Milyar Dolarlık Likidite, Kripto Para Piyasalarını Yukarı Taşıyabilir

DRW’ye bağlı olan kripto para ticaret firması Cumberland, borsalara likidite enjekte etmeye devam ediyor.

Blockchain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılanlara göre kripto para ticaret firması, Bitcoin fiyatı 59.000 doların altına inmişken Tether hazinesinden 320 milyon dolar değerinde USDT aldı.

Cumberland, bunları daha sonra merkezi kripto para borsalarına transfer etti.

Borsalarda tutulan stablecoin arzının artması, bullish bir sinyal olarak yorumlanıyor. Geleneksel piyasalar ile dijital varlıklar arasında köprü görevi gören stablecoinler, genelde kripto para almak için kullanılıyor.

Cumberland’in Tether hazinesinden USDT alıyor olması, şirketin kurumsal müşterilerinin kripto para almak için talepte bulunduğu anlamına geliyor olabilir.

Cumberland, piyasa fırsatlarından yararlanan ticaret firması DRW’nin bir yan kuruluşudur. Firma, 17 Haziran’da New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı’ndan (NYDFS) BitLicense aldı ve dijital para birimi firması olarak faaliyet göstermeye başladı.

Üç borsayı tercih ediyor

Spot On Chain verilerine göre Cumberland, 5 Ağustos’tan beri Tether hazinesinden Ethereum aracılığıyla 1,28 milyar USDT aldı ve borsalara 1,23 milyar USDT aktardı.

Şirket, Coinbase, Kraken ve OKX borsalarına sırasıyla 639,6 milyon dolar, 288,5 milyon dolar ve 180,2 milyon dolar yatırdı. Bundan bir önceki işlem, 12 gün önceydi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!