Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

15 Milyon Dolar Zarara Geçen Altcoin Yatırımcısı Şimdi Bu Projeye Yatırım Yapıyor

Müzisyen ve teknoloji girişimcisi Jeffrey Huang, milyonlarca dolar zarara geçtikten sonra altcoin stratejisini değiştirdi.

Blockchain analiz platformu Lookonchain’in paylaşımına göre Jeffrey Huang, merkeziyetsiz sosyal medya platformu Friend.tech’in FRIEND token’ına yatırım yapmayı bıraktı. Machi Big Brother olarak tanınan Huang, bunun yerine BLAST almaya başladı.

Milyonlarca dolar yatırdı

Geçmiş işlem kayıtlarına göre Machi Big Brother, 5 Ağustos’tan beri toplamda 350 milyon BLAST satın aldı. Bunlar için 3,86 milyon dolar değerinde olan 1.464 Ethereum (ETH) harcadı.

Ethereum ekosistemindeki Layer 2 projeleri arasında hızla dikkat çeken Blast, DefiLlama verilerine göre 869,5 milyon dolarlık TVL’ye sahip.

Blast, ölçeklenebilirliği ve verimliliği artırmak amacıyla tasarlanmış, Ethereum Virtual Machine (EVM) ile uyumlu bir optimistic rollup projesidir. Popüler NFT platformu Blur’un geliştiricileri tarafından tasarlanan Blast, Kasım 2023’te piyasaya sürüldü.

FRIEND almayı bıraktı

Birkaç gün öncesine kadar FRIEND almayı sürdüren Machi Big Brother, Lookonchain verilerine göre buna yatırım yapmayı bıraktı.

Friend.tech, blockchain tabanlı bir sosyal platformdur. Platformun ana özelliği, sohbet odalarına giriş yapmak için ‘anahtar’ olarak adlandırılan tokenlara ihtiyaç duyulmasıdır. Bu tokenlar ayrıca kullanıcılar arasında alınıp satılabiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!