Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

1,65 Milyar Dolarlık Kripto Para Projesinin Kurucusu Meme Coinlere Övgü Yağdırdı!

Ethereum tabanlı Layer 2 projesi Base’nin kurucusu Jesse Pollak, meme coinlerin kripto para ekosistemi için büyük önem taşıdığına inanıyor.

New York’taki bir etkinlikte konuşan Pollak, kripto paraların meme’ler sayesinde daha geniş bir kitleye hitap edebileceğini söyledi.

“Base’de çok fazla enerji var.” diyen Pollak, “Bizim dikkatimizi çeken şeylerden biri, bu yeni ekonomiye binlerce insan çeken meme’ler görmek oldu.” dedi.

Base tabanlı kripto para projelerinin meme’ler aracılığıyla insanlara “gerçekten yaratıcı bir şekilde” hitap ettiğini söyleyen isim, meme coinler sayesinde Base’ye milyonlarca yeni kullanıcının katılabileceğini düşünüyor.

Base, düşük işlem ücretleri sayesinde meme coin geliştiricileri için cazip bir tercih haline geldi. Base’deki meme coinlerin sayısı, Ethereum Layer 2 projelerindeki işlem ücretlerinin düşmesini sağlayan Dencun güncellemesinden sonra artış gösterdi.

Defi Llama verilerine göre Base’de tutulan varlıkların toplam değeri, martın başından beri üç kat artarak 1,65 milyar dolara çıktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!