Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

1Broker Paraları İade Edeceği Tarihi Açıkladı!

Marshall Adaları tabanlı bir platform olmasına rağmen geçtiğimiz günlerde FBI ve SEC tarafından sitesine el konulan 1Broker, kullanıcı sayısı açısından başı Türklerin çektiği bir borsa. FBI tarafından yapılan açıklamada platformun menkul kıymet yasalarını ihlali dolayısıyla incelemeye alındığı vurgulanmıştı. 1Broker’ın kullanıcıları en fazla çeken yönü kaldıraçlı işlemleri olsa da, görünüşe göre böyle bir olaydan da kullanıcıları mağdur etmeden çıkmak için çaba sarf eden 1Broker, kayıp yerine yeni kullanıcılar ile yoluna devam bile edebilir.


İlk olarak 3 Ekim tarihinde sitenin salt okunur bir versiyonunun yayınlandığını ve kullanıcıların oradan bakiyelerini takip edebileceklerini belirten broker, 4 Ekim 23:00 sularında attığı bir tweet ile önümüzdeki haftanın başından itibaren (8 Ekim), iadelerin yapılmaya başlanacağını müjdeledi. Söz konusu haber kesinlikle bir çok kullanıcı için endişeleri giderici özelliğe sahip.

1Broker daha önce attığı bir tweet içerisinde şu an SEC/CFTC davası için ABD’li avukatları ile iletişime geçtiklerini de belirtmişlerdi. Görünüşe göre 1Broker yaşanan kötü olaya rağmen kullanıcılarının mağduriyetini gidermek için gerçek anlamda bir çalışma sarf ediyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment