Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2019 Yılında Stabil Koin’lerin Hacmi Rekora Koşuyor!

Geride bıraktığımız 2018 yılı stabil koin’lerin yılı olarak adlandırılsa da, 2019 kesinlikle söz konusu kripto para birimleri için çok daha aktif bir dönem oldu. Özellikle ABD ile Çin arasında yaşanan ticari savaş insanları kripto paralara, risk almak istemeyenleri ise özellikle stabil kripto paralara yönlendirdi.

Abra kurucusu ve CEO’su Bill Barhydt de en son yaptığı röportajında stabil koinlerin önemine değindi ve önümüzdeki yıllarda bunların nasıl bir yol izleyeceğini ifade etti:

”Ben önümüzdeki yıllarda söz konusu kripto para birimlerinin başka çatılar altında da kullanılabileceğini düşünüyorum. Örnek vermek gerekirse ödeme uygulamaları yakında stabil koin kullanmaya başlayabilir ve bu doğal olarak ciddi bir kullanımı tetikler. Stabil kripto paraların önünde onları bekleyen ciddi bir büyüme var ve bunun yanı sıra son yıllardaki stabil koin kullanımında görülen büyüme kesinlikle taktire şayan.”

TradeBlock tarafından sunulan verilerde de, stabil kripto paralar ile yapılan ödemelerin ne denli arttığı görülebilmekte ve bu da geleceğe yönelik ipuçları taşıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment