Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2022’deki Çöküşü Doğru Bilen Analist, Bitcoin ve Altcoin Yorumunu Açıkladı

2022’deki kripto çöküşünü doğru tahmin ederek popüler olan analist Capo, Bitcoin (BTC) ve altcoinlerin yükselişini sürdüreceğine inanıyor. Capo, Bitcoin için ufak bir geri çekilme öngörüyor.

Capo’ya göre bu küçük geri çekilme, BTC’nin 70.000 doların üzerine çıkması için zemin hazırlayacak. Analist, “Bu aynı zamanda Bitcoin’in ana direnç seviyesi. 64.000-65.000 dolar seviyesine bir geri çekilme, yükselişin devamı öncesinde sağlıklı olur” dedi.

Altcoin piyasasını yorumladı

Capo, altcoin piyasasına bakarken, ilk 10 dijital varlık ve stablecoin’ler hariç tüm kripto paraların toplam piyasa değerini takip eden OTHERS grafiğini yakından izliyor. Analiste göre OTHERS, 220 milyar dolara kadar düşebilir ve ardından 240 milyar dolarlık direnç seviyesini aşabilir.

“Mart ayından bu yana süren düşüş trendini kırarak ilk yükseliş teyidini verdikten sonra, şu anda ana pivot seviyesini direnç olarak test ediyor. Tarihsel olarak yükselişle geçen ekim ayına hazırlanan piyasa, burada bir miktar düzeltme yaşayabilir. Bu kısa vadeli geri çekilme, BTC’nin 65.000 dolar (veya biraz daha düşük) seviyesini destek olarak test etmesiyle uyumlu olur.”

Capo, bu potansiyel geri çekilmelerin satın alma fırsatı olarak değerlendirilebileceğini de ekledi. Analistin grafiğine bakıldığında, OTHERS’ın kısa bir düzeltmenin ardından 270 milyar doların üzerine çıkması bekleniyor. Şu anda OTHERS’ın toplam piyasa değeri ise 228 milyar dolar seviyesinde.

Analist, önümüzdeki günlerde bir geri çekilme yaşanabileceğini belirtmekle birlikte, ekim ayında bir yükseliş yaşanabileceğinin sinyalini verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!