Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2024’te 10x Yapabilecek Coinler Hangileri?

Kripto paralar 2024 yılına hızlı bir giriş yaparken bu yıl 10x yapabilecek coinlerin hangileri olduğu merak konusu oldu.

2023 yılı para piyasaları açısından oldukça heyecanlı bir yıldı. Küresel enflasyon geleneksel piyasalar ve ekonomiler üzerinde sert rüzgarlar estirmeye devam ederken koronavirüs salgının etkileri devam etti. 

Kripto para piyasası da 2023 yılını oldukça hareketli geçirdi. Geçtiğimiz yıla damga vuran olayların başında spot Bitcoin ETF başvuruları ve kripto para borsalarına açılan davalar geldi.

Binance ve Coinbase gibi borsalar, düzenleyici baskısıyla karşı karşıya kalırken ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), en etkili aktörlerden biri oldu. 

Lider kripto para Bitcoin, soruşturmaların etkisiyle düşüş gösterdi. Yıla 16 bin 541 dolar seviyesinde başlayan BTC, yıl sonuna doğru 43 bin 700 dolara yükseldi. 

2024 yılından umutlu olan kripto analistler, bekledikleri haberleri ardı ardına almaya başladı. Yıla hızlı bir başlangıç yapan kripto dünyası, spot Bitcoin ETF başvurularının onaylanması ile büyük heyecan yaşadı. Lider kripto Bitcoin de bu haberlere olumlu tepki gösterdi.

Merkez bankalarının faiz kararları ve spot Bitcoin ETF başvurularının kabul edilmesi sonrası Bitcoin fiyatı, 2021’den bu yana ilk kez 50 bin dolar seviyesini aşmayı başardı. Bitcoin 60 bin dolar olur mu söylentileri piyasayı etkisi altına almaya devam ederken BTC satın alacak kaynağı olmayan küçük yatırımcılar, kısa vadede 10x yapacak proje arayışına girdi.

2024 trendleri arasında ön plana çıkan meme coinler ve sürdürülebilirlik odaklı girişimler, yatırımcıların en çok ilgi gösterdiği projeler arasında yer alıyor. 

Popüler meme coinlerin güçlü yönlerini alan Meme Kombat, taşımacılıkta yeşil devrim yapmayı planlayan eTukTuk ve tüm meme coinleri geride bırakmaya odaklanan Smog, 2024 yılında 10x yapma potansiyeline sahip coinler arasında gösteriliyor.

Yapay Zeka Destekli Meme Kombat 9 Milyon Dolara Ulaştı

Staking, Oyna-Kazan, aktif bahis ve pasif yatırım gibi farklı gelir modellerini bir araya getiren Meme Kombat, düzenlenen ön satış etkinliği ile 9 milyon dolara ulaşıyor. Şu ana kadar toplanan fonların 8,7 milyon dolar olarak ölçüldüğü proje, erken yatırımcılar ile buluşuyor.

Ön satış ile indirimli fiyatlardan Meme Kombat token satın alma imkanı bulan katılımcılar, projenin merkezinde yer alan Meme Kombat Arena’da çeşitli ödüller kazanabiliyor. 11 meme karakter arasından kendine en yakın karakteri seçen oyuncular, hem birbirlerine hem de bilgisayara karşı yarışabiliyor.

Merkeziyetsiz yapısıyla dikkat çeken Meme Kombat Arena, yapay zeka ile meme dünyasını bir araya getiriyor. Staking ile pasif gelir elde etme imkanı sunan MK token, ön satışın son aşamasıyla yatırımcıların karşısına çıkıyor.

Borsa listelemeleri öncesi avantajlı fiyatları değerlendirmek isteyen katılımcılar, 0,279 dolar ödeyerek MK token sahibi olabiliyor. MK token satın almak için ETH, USDT veya Binance Akıllı Zinciri kullanılabiliyor.

Meme Kombat Token Satın Al

Çevre Dostu eTukTuk 1 Milyon Doları Aştı

Enerji tüketimi ve çevreye verdiği zarar ile bilinen kripto endüstrisinin öngörülü ve deneyimli ekipleri tarafından geliştirilen eTukTuk, ulaşımda yeşil devrim planlıyor. Sürdürülebilir ulaşımı teşvik ederken katılımcılara gelir kazanma imkanı sunan eTukTuk projesinin ön satışı hızlı ilerliyor.

Şu ana kadar eTukTuk token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar, 1 milyon doları aşıyor. Aşamalı ön satış etkinliği ile indirimli fiyatlardan TUK token sahibi olan yatırımcılar, staking mekanizması ile pasif gelir elde etme imkanı da buluyor.

TUK token mevcut aşamada 0,02675 dolar fiyatla satılıyor. Kademeli fiyat artışı politikası, ön satış bitmeden potansiyeli kazanç fırsatı sunuyor. Yatırımcılar ön satışa ne kadar erken katılırsa potansiyel kazanç o kadar fazla oluyor.

TUK token satın almak isteyen yatırımcılar, BNB, USDT, ETH veya kart işlemleri aracılığıyla ön satışa katılabiliyor. Kriptoyu çevreye karşı değil çevre için kullanmayı planlayan proje ekibi, çevre dostu yatırımcıları bekliyor.

eTukTuk Satın Al

Kripto Para Dünyasında Smog Token Rüzgarı

Tüm meme coin projelerine kafa tutan Solana blok zinciri tabanlı Smog (SMOG), borsa performansı ile dikkat çekiyor. Listelendiği Jupiter DEX’inde ilk 24 saat içerisinde yüzde 1300’dan fazla yükselen SMOG, yatırımcılardan ilgi görüyor.

Proje ekibinin odak noktasında Smog token satın alan yatırımcılar bulunuyor. Güçlü bir kripto projesi için güçlü bir topluluğa sahip olmak gerektiğini bilen deneyimli ekip, detaylı yol haritasıyla Smog topluluğunu adım adım inşa ediyor.

Benzersiz bir airdrop etkinliği planlayan geliştiriciler, bir dizi görevi yerine getiren SMOG sahiplerini ödüllendirmeyi amaçlıyor. Etkileşime dayalı günlük, haftalık ve aylık görevleri tamamlayan katılımcılar airdrop puanı kazanıyor. Katılımcılar ne kadar fazla görev tamamlarsa ödül kazanma ihtimali o kadar yüksek oluyor.

SMOG projesi, yalnızca airdrop değil staking ve son devreye alınan ETH köprüsü ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Staking mekanizması ile pasif gelir elde etme imkanı sunan proje, ETH köprüsü ile Ethereum topluluğuna açılıyor. 

Dextoolsapp ve Birdeye’da en popüler coinler arasına girmeyi başaran SMOG almak isteyen yatırımcılar, SOL, USDT, BONK veya başka bir seçenek tercih edebiliyor.

Smog Token Satın Al

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!