Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

350 Dolardan 8 Milyon Dolara Uzanan Meme Coin Hikayesi: Nasıl Kazandı?

Kripto para yatırımcısı Base tabanlı meme coin sayesinde 350 dolarını 8,3 milyon dolar yaptı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre sosyal medyada Larp von Trier adıyla tanınan kripto para yatırımcısı meme coin yatırımı sayesinde milyonlara boğuldu.

Base ağında yer alan Keyboard Cat (KEYCAT) isimli bir meme coin’e henüz piyasa değeri 2.200 dolarken 355 dolar değerinde 0.1 Ethereum yatıran Larp von Trier, bu alımını sosyal medya üzerinden de paylaşarak takipçilerini uyardı.

Yatırımcı, 353 dolar sayesinde 1,3 milyar KEYCAT alarak toplam arzın %13’ünü de elinde tutmuş oldu. Sadece 6 gün içerisinde KEYCAT özelinde yaşanan devasa yükselişlerle birlikte yatırımcının 353 doları 8,39 milyon dolara dönüştü. O süreçte KEYCAT’in piyasa değeri 2 bin dolardan 100 milyon dolara kadar sıçradı.

Bu yüksek kar karşısında tepkisiz kalamayan Larp von Trier, iki cüzdanı aracılığıyla 344 milyon KEYCAT satarak 1,75 milyon doları cebine koydu.

Geriye kalan 6 cüzdanında halen daha 6,6 milyon dolar değerinde 971 milyon KEYCAT bulunuyor. Şimdilik daha fazla satış yapacak gibi görünmeyen Larp von Trier, sosyal medya üzerinden KEYCAT tanıtmaya devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!