Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

3AC Kurucusundan Arthur Hayes İçin Mahkeme Emri: 6 Milyon Dolarlık Gerilim

Singapur Mahkemesi Three Arrows Capital’ın (3AC) kurucu ortağı Su Zhu’yu taciz ettiği gerekçesiyle ile Arthur Hayes’e uzaklaştırma kararı verdi.

Singapur Mahkemesi tarafından 5 Mayıs tarihinde görülen duruşmada, kripto para borsası BitMEX’in eski CEO’su Arthur Hayes iflas eden kripto hedge fonu 3AC yöneticisi Zhu’ya tehdit edici, taciz edici veya aşağılayıcı sözler kullanmasını yasakladı. Ayrıca Hayes’in Zhu ile iletişime geçmesinin de yasaklandığı mahkeme tarafından verilen kararlar arasında yer aldı.

Dava yargıcı Sandra Looi Ai Lin’in verdiği kararın Hayes’in iflas eden 3AC’de kalan 6 milyon dolarını ısrarlı ve taciz edici mesajlar yoluyla geri istemesi üzerine geldiği belirtildi. Yargıç, Hayes’in herhangi bir şekilde Zhu’nun kimlik bilgilerini yayınlamasını yasakladığını ve kararın Twitter üzerinden eski CEO’ya iletilebileceğini bildirdi.

Hayes ayrıca karardan birkaç gün önce Twitter üzerinden bir diğer 3AC kurucusu olan Kyle Davies’ten 6 milyon dolarını geri istediğine dair imalı bir paylaşımda bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!