Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

3AC Kurucusunun Tutuklanması Bu Altcoin’de Düşüş Getirdi: Adeta Çakıldı!

Three Arrows Capital (3AC) kurucusu Su Zhu’nun Singapur’da yakalanarak hapse atılması bir altcoin’in çöküşüne neden oldu.

3AC kurucu ortağı Su Zhu ülkeden çıkmaya çalışırken 29 Eylül günü Singapur havalimanında tutuklanmış ve mahkeme tarafından 4 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

FTX çöküşünün ardından sıkıntılı bir süreç yaşayan 3AC’nin kurucuları Su Zhu ve Kyle Davies, fonun iflas etmesinden kısa bir süre sonra Open Exchange isimli bir kripto para borsası kurmuştu. Su Zhu’nun Singapur’da yakalanmasının ardından borsanın yerel token’ı Open Exchange Token (OX) büyük değer kaybı yaşadı. CoinGecko verilerine göre OX, haber ile birlikte 0,0241 dolar seviyelerinden %58 düşüşle 0,0101 dolara kadar geriledi.

Öte yandan On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre geçtiğimiz ay boyunca OX biriktiren bir yatırımcı ise 7 bin dolar değerinde 304.599 OX’i düşüşten tam 1 saat önce satarak dikkat çekti.

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Lookonchain, yatırımcıları gelebilecek satış baskısına karşı uyarmıştı. Nitekim beklendiği gibi de oldu ve OX devasa bir düşüş yaşadı.

OX, yazım esnasında 0,01483 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!