Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 7.600 Dolara Kadar Geriledi – Düşüş Devam Edecek Mi?

Kripto para piyasası Nisan ayından beri devam ettirdiği yükselişi ne yazık ki geçtiğimiz günlerde durmak zorunda kaldı. Bitcoin‘in ilk olarak 8.500 dolara kadar çıkması ve devamında düşüş yaşaması, 17 Mayıs tarihinde BTC’nin 6.200 dolara kadar düşmesi ile birleşince yatırımcıyı korkutmaya yetti.

Bu korku ve endişe yatırımcılar için kar satışlarına döndü ve neredeyse bütün kripto para birimleri bundan payına düşeni aldı. Lider kripto para birimi Bitcoin basın saatine göre 7.604 dolara kadar düştü ve 7.600 doların altına inilmesi 7.000 dolara kadar düşüşü beraberinde getirebilir.

 

Toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum ise %8.46’lık bir düşüş ile 235 dolara düştü. 430 Dolara kadar çıkan Bitcoin Cash de bu düşüşten en çok etkilenenler arasına girdi ve basın saatine göre 377 dolara geriledi.

Toplam piyasa değerine göre en büyük top 10 kripto para birimine bakıldığında en az düşüş yaşayanın stabil koin Tether hariç Binance Coin olduğu görülmekte.

Bitcoin Düşüşü Sürecek Mi?

Josh Rager konu hakkında attığı bir tweet içerisinde tarihsel çizelgenin takip edilmesi durumunda Bitcoin’in çok fazla düşüş yaşayacağını %30’a kadar gerileme olabileceğini ifade etti. Bitcoin’in %30 civarında düşüşü lider kripto para birimini 6.000 dolar altına kadar götürebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment