Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

45 Ülkede Hizmet Veren Hint Kripto Para Borsası, Özellikle Venezuela’dan Ciddi Bir Talep Görüyor

Hindistan tabanlı bir kripto para borsası olup daha sonra hizmet verdiği ülke sayısını 45’e çıkartmayı başaran Instashift, yakın zamanda yaptığı bir duyuruda özellikle Venezuela sayesinde inanılmaz bir talep görüldüğünü vurguladı. Diğer ülkelere kıyasla Venezuela’nın özellikle Bitcoin konusunda ”daha fazla kazanç” sağladığını belirten borsa yetkilileri, Şubat ayında piyasaya çıkmalarından bu yana böyle bir talep ile karşılaşmadıklarını da vurguladılar.

İlk olarak Hindistan ve Kanada içerisinde hizmet vermeye başlayıp daha sonra Kasım ayında hizmetlerini arttıran Instashift yetkilisi, konu hakkında şunları ifade etti:

”Şu an için hizmet verdiğimiz 45 ülke içerisinde, Venezuela’dan oldukça yoğun bir alış talebi görüyoruz, Venezuelalı kullanıcılar adeta bir Bitcoin satın alma cümbüşü başlattı.”

Venezuela’nın yanı sıra krizle mücadele eden başka bir ülke Arjantin içerisinde de hizmet verebileceklerini belirten borsa yetkilileri, bunun yanı sıra Panama, Tayland, Nijerya, Romanya, Kamerun, Kolombiya, Meksika ve Ukrayna için de 2019 yılında kullanım imkanı sunulacağını aktardı.

Venezuela Bitcoin Hacmi Konusunda Artış Yaşıyor

Venezuela geçtiğimiz tarihlerde de Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin hacmi ile gündeme gelmişti. Yaşanan sert ekonomik kriz yüzünden çok zor günler yaşayan Latin Amerika ülkesi vatandaşları, ellerindeki paranın değerini koruyabilmek ve enflasyon yüzünden bunu kaybetmemek için kripto para birimlerine geçiş yapmakta. Localbitcoins platformu üzerinde de Venezuela vatandaşlarının sağladığı Bitcoin ticari hacmi inanılmaz ve sabit bir şekilde artış gösteriyor.

Indian Cryptocurrency Exchange in 45 Countries Sees Strong Demand in Venezuela

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment