Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

570 Milyon Dolarlık Şirketten Bitcoin Raporu: İşte Bu Yüzden Trend Tersine Dönecek!

570 milyon dolar yöneten yatırım firması Canaccord Genuity, kripto para piyasasının yükseliş dönemine geçeceğini söyledi.

Canaccord Genuity pazar günü yayımladığı üç aylık raporda, kripto paraların genel olarak ikinci çeyrekte geleneksel varlıkların gerisinde kaldığını olası ETF girişleri ile trendin tersine dönebileceğini belirtti.

Yatırım firmasının analist ekibinin başındaki isim Michael Graham, spot ETF’lerin kripto para birimlerinin fiyat hareketinde daha anlamlı bir rol oynamasının beklendiğini ifade etti. Canaccord, Bitcoin ETF girişlerinin şubat ayında görülen zirvelerinden yavaşladığını ancak kurumsal benimsenmenin hala büyüdüğünü vurguladı.

Rapora göre ayrıca bireysel yatırımcılar da avantajlı fonlar aracılığıyla kripto paralardan yararlanabilmek için ETF satın alabilirler. Raporda ayrıca şu ifadelere yer verildi:

Makro belirsizliklere ve gelecekteki faiz indirimlerinin zamanlamasına rağmen Halving sonrası olumlu arz-talep dinamikleri, Bitcoin için ETF’lerin rüzgarını artırabilir.

Ayrıca bu hafta s-1 onayı alması beklenen Ether spot ETF’lerinin ticarete başlamasıyla birlikte, diğer varlıklara kurumsal talebi genişletebileceği ve genel kripto ekosistemine fayda sağlayabileceği belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!