Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

7 Ethereum Projesine 175.000 Dolarlık Destek!

Girişim stüdyosu ConsenSys, yeni yaptığı bir açıklama ile Ethereum ağında çalışan açık kaynaklı 7 yazılım projesine 175.000 dolarlık fonlama sağlayacağını belirtti.

10 Ekim tarihinde yapılan duyuruda söz konusu projelerin arasında gelecek vaat eden bir ethereum yazılım istemcisi Lighthouse üzerinde çalışan ekibin de yer aldığı bilgisi paylaşıldı. Buna ek olarak zincir dışı bir ağ olan Tellor üzerine çalışan ekip ve merkeziyetsiz uygulama üreticisi Alice projesi de fonlamaya dahil edildi.

ConsenSys yeni fonlama konusunda şunları ifade etti:

”İlk fonlama dalgasında çok fazla başvuru yapıldığını gördük ancak bunlar süper güçlü adaylar değillerdi. İkinci fonlama dalgasında ise daha güvenilir takımlar, daha eşsiz fikirler gelmeye başladığını fark ettik.”

ConsenSys bu tarihe kadar 2019 yılının Şubat ayında başlattığı fonlama programına 150’den fazla başvuru yapıldığını ve 150 projenin sadece 15 tanesine 330.000 dolarlık bir toplam fon aktarıldığını ifade etti.

Eylül ayında yapılan duyuruda üçüncü fonlama dalgasının ise 220.000 dolar sermaye ile yakında başlatılacağı vurgulanmıştı. ConsenSys pazarlama müdürü Daniela Osorio konu hakkında yaptığı açıklamada bu programın amacının Ethereum ekosistemi için önemli ancak kazançlı olmayan projelere fon sağlamak ve bunların gelişmesini mümkün hale getirmek olduğunu ifade etmişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment