Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

70 Milyon Dolarlık Kripto Para Çalınmasına Ön Ayak Olan Şirket Kapanıyor!

Popüler cüzdan boşaltma hizmetlerinden biri olan Inferno Drainer, faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı.

Bu yılın başında parlayan ve kısa sürede 70 milyon dolar değerinde kripto paranın çalınmasına yardımcı olan Inferno Drainer, hizmetlerini sona erdirdi. Benzer bir hizmet veren Monkey Draine’ın kapanmasının ardından öne çıkan Inferno Drainer, özellikle kimlik avı dolandırıcılığı konusunda verdiği hizmetlerle tanınıyordu.

Verilere göre kimlik avı dolandırıcılığı konusunda uzmanlaşmış bu ekip, 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde yaklaşık 16 milyon dolar değerinde kar elde etti.

Inferno ekibi hedeflenen kripto para sitelerinin taklidini yaparak kullanıcıları sahte sitelere çekiyor ve kimlik avı yöntemiyle çaldıkları paranın %80’ini aracı iş birlikçiye verip %20’sini kendilerine alıyorlardı. Ekip tarafından 26 Kasım tarihinde Telegram üzerinden yapılan açıklamada, faaliyetlerin tümüyle sonlandırıldığını ve bir daha geri gelmeyeceklerini belirtti:

En çılgın yolculuğun sonu. Inferno drainer kapanıyor. Hepinizle uzun bir yolculuk oldu ve size yürekten teşekkür etmek istiyoruz. Ne yazık ki hiçbir şey sonsuza kadar sürmüyor. 80 milyon doların tükenmesinden sonra, kapanmaya karar verdik, yolumuza bakma zamanımız geldi. Inferno drainer ile ilgili tüm dosyalar, sunucular ve cihazlar yok edilmeyecek. Sunucuları çalışır durumda bırakacağız, böylece hepiniz seçeceğiniz yeni hizmete sorunsuz bir geçiş yapabileceksiniz. Telegram hesabı @mr_inferno_drainer anında silinecektir. Biz olduğumuzu iddia edecek diğer tüm insanlar, sizi dolandırmak için sadece bir çaba harcayacak. Kimseye güvenmeyin. Inferno temelli kapanmıştır ve bir daha geri dönmeyecektir. Drakan ve diğer tüm müşterilerimiz gibi bizimle çalışan herkese çok teşekkür ederiz, umarız bizi şimdiye kadar var olan en iyi cüzdan boşaltıcı olarak hatırlarsınız ve para kazanma arayışınızda size yardımcı olmayı başardık. Güle güle.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!