Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin XRP’yi Geride Bırakıp Rekor Kırdı

Dogecoin (DOGE) fiyatı, 24 saatte yüzde 50’nin üzerinde yükselerek rekor kırdı. DOGE, piyasa değeriyle XRP’yi geride bıraktı.

Dogecoin (DOGE), CoinGecko’ya göre 5 Mayıs’ta 0,686 dolara çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Fiyat, 4 Mayıs’ta 0,60 dolara yaklaşarak rekor kırmış ve piyasa değeriyle beşinci sıraya yükselmişti.

5 Mayıs itibarıyla DOGE’un piyasa değeri 87.3 milyar doları aştı ve 65.6 milyar dolarlık piyasa değeri bulunan XRP’yi geride bırakarak dördüncü sıraya yükseldi.

dogecoin-xrp-piyasa-degeri

DOGE, 1 Ocak 2021’de 0,0047 dolardan alınabiliyordu. CoinGecko’ya göre şu anda 0,672 dolar olan DOGE, yılbaşından beri yüzde 14.495 oranında değer kazandı.

Dogecoin’e olan talep devam ediyor

4 Mayıs’ta DOGE fiyatı yükselişini sürdürürken kripto para borsası Gemini, Dogecoin’i listeleyeceğini duyurdu. Bununla birlikte, Bitfinex borsası DOGE için marjin işlemleri başlattı.

Dün Twitter’da trend olan Dogecoin, bugün de #Dogecoins hashtagiyle trend olmayı sürdürüyor. Reddit kullanıcıları da r/Dogecoin subredditinde DOGE fiyatının yükselmesi için birlik olmaya devam ediyor.

Google Trends verilerine göre Türkiye’de Dogecoin’e duyulan ilgi, 2021’in başında artmaya başladı ve nisan ayında daha önce görülmemiş düzeylere çıktı.

dogecoin-turkiye-trends

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!