Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PayPal, Coinbase ve Binance.US Dahil Olmak Üzere 20 Şirket TaxBit Network’e Katıldı

Coinbase, PayPal, FTX US ve birçok şirket vergilendirme formlarını ücretsiz hale getiren dijital ekonomi için önde gelen vergi ve muhasebe çözümü programı TaxBit Network’e katıldı.

TaxBit Network’ün katılımcıları arasında Coinbase, Gemini, Binance.US ve FTX.US gibi büyük merkezi borsaların yanı sıra merkeziyetsiz borsa Uniswap, büyük ödeme şirketi PayPal, NFT platformları SuperRare ve Nifty Gateway yer alıyor.

TaxBit’in kurucu ortağı ve CEO’su Austin Woodward, TaxBit Network’ün hem maliyet hem de dosyalama kolaylığı açısından daha erişilebilir hale gelmesiyle kripto vergi sürecinin gizemini çözmeyi planladığını söyledi.

TaxBit Network’ün vergi formlarının, işlem hacminden bağımsız olarak tüm kullanıcılar için ücretsiz olacağını açıklayan Woodward:

Arka planda bot ticareti yapsanız dahi yüksek vergilendirmelerden endişelenmenize gerek yok. Kimsenin yapmadığı işlemlerin (bot işlemlerinin) limitlerini kaldırdık.

açıklamalarında bulundu.

Kripto para piyasasından çok olumlu tepkiler aldığını belirten Woodward, vergi dönemine kadar birçok şirketin daha katılacağını umduğunu belirtti.

TaxBit yaptığı açıklamada, bir kullanıcının TaxBit Network’ün parçası olmayan platformlarda vergiye tabi işlemleri varsa, bu platformlardan vergi formlarını almak için ekstra ücret ödeyeceğini açıkladı.

 

 

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!