Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Bitcoin ve Kripto Paralarda Dibe Gelindi Dedi: Alım İçin İyi Zaman!

Ark Invest kripto bölümünün eski yöneticisi ve analist Chris Burniske, Bitcoin (BTC) ve kripto paralar için şu anda alım zamanı olduğunu belirtti. 

Ünlü analist Chris Burniske 4 Ekim tarihinde Twitter hesabı üzerinden paylaştığı gönderide, mevcut durumda dip seviyelere gelindiğini ve Bitcoinkripto para yatırımı yapmak için doğru bir zaman olduğunu ifade etti.

Analist, bir kullanıcının paylaşımını retweetleyerek kripto para piyasasında korku seviyesinin yüksek olduğunu ve satış baskısı yaratan “ayıların” yorulduğunu dile getirdi. Kullanıcı yaptığı paylaşımda Burniski’ye, “Yaz aylarında %20-%40’lık bir düşüş bekliyordunuz. Son geri çekilmeyi düşüş olarak mı değerlendiriyorsunuz?” sorusunu iletti.

Burniske de Bitcoin fiyatının 20 bin doların altında Ethereum’un ise 1.000 doların altına düşmesinin mümkün olduğunu ve birçok kripto paranın yeni dipler görebileceğini söyledi.

Eski yönetici şu ifadelere yer verdi:

Korku yüksek ancak fiyatta satıcı yorgunluğu yaklaşıyor. Bitcoin 20 bin doların altında Ethereum bin doların altında düşebilir Solana (SOL) hariç birçok kripto para yeni dipler yapabilir. Ancak 2023’ün dördüncü çeyreğinin ve 2024’ün ilk çeyreğinin alıcı olmak için iyi bir zaman olduğu ortaya çıkıyor.

Özetle kripto para piyasasında artan satış yorgunluğu alım için doğru bir zaman olduğunu işaret ediyor.

Öte yandan diğer paylaşımında grafik yorumlayan analist, uzun vadeli grafiklere bakmanın dip aralığını belirlemenin en iyi ve en kolay yolu olduğunu söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!