Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dubai Regülatörü Uyardı: Bu Coin Satılamaz!

Dubai Sanal Varlık Düzenleme Kurumu (VARA), Islamic Coin’in (ISLM) gerekli izinler alınmadan piyasaya sürüldüğünü ve pazarlandığını açıkladı.

Dubai’deki dijital varlıkları düzenleyen VARA, Islamic Coin (ISLM) adlı coinin Bored Gen DMCC (BG) tarafından “yetkisiz şekilde ihraç edildiğini, pazarlandığını ve dağıtıldığını” duyurdu.

VARA tarafından bu hafta yapılan açıklamaya göre BG, lisanslı bir sanal varlık ihraççısı olmadığı için yerel regülasyonları ihlal etmiş bulunuyor:

VARA’nın bahsi geçen regülasyonlarını ihlal ettiği için BG aleyhinde yaptırım uygulanmış, BG’ye VARA tarafından ISLM’ın dağıtımını hemen askıya alması, VARA tarafından onay verilinceye dek daha fazla ISLM ihraç etmeyi durdurması talimatı verilmiştir.

Islamic Coin ekibi, projenin satışının ve dağıtımının yapılmaya başladığını bundan yalnızca birkaç hafta önce duyurmuştu. Proje ekibi ayrıca bundan birkaç gün önce Islamic Coin olarak Yılın Blockchain İnovasyon ödülünü aldıklarını açıkladı.

VARA tarafından yapılan açıklamaya göre BG’nin reklam kampanyasına hedef olmuş veya Dubai’de ikamet edip ISLM satın almış yatırımcılar, VARA ile iletişime geçebilirler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!