Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

London School Of Economics Online Kripto Para Kursları Veriyor

Önde gelen İngiliz araştırma üniversitelerinden olan London School of Economics, kripto para dünyasına adım atmaya karar verdi. Yeni yeni gün yüzüne çıkan gelişmelere göre, kurum ”Cryptocurrency Investment and Disruption” adı altında kripto para birimleri üzerine online kurslar vermeye başlamış.

Kripto Para Birimlerinin ABC’si

İlk dersi Ağustos ortalarında başlayacak olan altı haftalık kursun, öğrencilere, ”LSE’nin ünlü olduğu teorik düşünce konusunda liderlik” özelliğinin yanı sıra, pratik kripto para bilgisi sağlaması planlanıyor.

Tanıtım yazısında belirtilen kurs bilgisine göre, kursta kripto para birimlerinin aslında nasıl çalıştığı anlatılacak. Kurs esnasında öğrencilerin kripto para borsaları, ICO analizlerinin değerlendirilmesi ve kripto para cüzdanlarının kullanımı konusunda yetenekleri öğrenmesi bekleniyor.

Kursun bir amacı da öğrencileri geleneksel finans ve kripto para birimlerinin kesişimi hakkında bilgilendirip, dağıtık cüzdan teknolojilerinin iş ve endüstri alanındaki örnek kullanımı konusunda da eğitmek.

Ancak kurs kişilere kripto para birimlerine nasıl yatırım yapmaları konusunda herhangi bir bilgi sağlamayacak.

”Sizlere kurs boyunca blockchain teknolojisi ve kripto para birimleri hakkındaki anlayışınızı derinleştirecek bilgi ve ilim çerçevesi sunulacak. Bunları iş ve ekonomi sektörü için nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz. Sizlere kripto para konusunda yatırım tavsiyesi veya herhangi bir tip yatırım veya finansal tavsiye sunulmayacak.”

Önde Gelen Akademik Kurumlar Kripto Çılgınlığını Takip Ediyor

Bu kurs London School of Economics için bir ilk olsa da, kripto para veya blockchain teknolojisi hakkında kurslar daha önce de önde gelen üniversiteler tarafından verilmeye başlanmıştı. Bu konu öğrenciler tarafından çok fazla talep alan ve ilgi duyulan bir konu olmaya başladı.

İngiltere içerisinde Oxford University çoktan altı haftalık blockchain strateji programını başlatmıştı ve buna ek olarak ABD içerisindeki Stanford, Duke, Massachusetts Institute of Technology ve Cornell  gibi büyük üniversiteler de kendi kripto para ve blockchain kurslarına start verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment