Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Taze Altcoin’i Listeleyeceğini Açıkladı, Fiyat 2x Yükseldi

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, piyasaya yeni girmiş altcoin’i listeleyeceğini açıkladı.

Coinbase tarafından yapılan açıklamaya göre kullanıcılar, platformda Pirate Nation’ın token’ı ile işlem yapabilecek.

Oyun için tasarlandı

Coinbase, “PIRATE, Ethereum Ana Ağındaki bir ERC-20 token’ıdır ve ‘Pirate Nation’ için bir utility token işlevi görür” açıklamasını yaptı.

Pirate Nation adlı kripto para oyunu, Proof of Play adlı oyun stüdyosu tarafından geliştirildi. Proof of Play, FarmVille’in kurucularından Amitt Mahajan tarafından yönetiliyor.

Şirket, geçen eylül ayında a16z crypto, Anchorage Digital ve Naval Ravikant’ın desteğiyle 33 milyon dolarlık tohum yatırımı aldı.

Fiyat iki kat yükseldi

Mahajan, “PIRATE token’ın tasarımındaki en önemli ilke, Pirate Nation’ın daha iyi, daha çekici olmasını sağlamaktır ve bir yandan bir kullanım alanı oluştururken bir yandan da kendini buna adamış topluluğumuzu ödüllendiriyor olmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

“Proof of Play puanları sayesinde Proof of Play ekosistemine katılan oyuncuların ödüllendirildiğine inanıyoruz” diye ekledi.

CoinGecko verilerine göre PIRATE fiyatı, Coinbase açıklamasından sonra %114 yükseldi. Token, yazım sırasında 0,2646 dolardan işlem görüyor ve 72,1 milyon dolarlık işlem hacmine sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!