Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PEPE Zirvesinden Önce Almıştı, Şimdi Zararına Satıyor: 3 Altcoin’de Büyük Kayıp!

Bir balina, 519 milyar Pepe’yi (PEPE) Binance’e yatırarak 207 bin dolar zarar etti ve eş zamanlı olarak AAVE ve YFI yatırımlarında 6,68 milyon dolar gerçekleşmemiş kayıpla karşı karşıya kaldı.

On-chain veri ve analiz hesabı Spot On Chain, 7 Temmuz tarihinde Twitter’da dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Paylaşımdan iki saat önce bir balina, 519 milyar PEPE’yi Binance borsasına yaklaşık 5,11 milyon dolarlık bir değerle yatırdı. Balinanın söz konusu yatırımından tahmini kaybının %3,9’luk zarara denk gelen 207 bin dolar olduğu tahmin ediliyor.

Bu balina, PEPE’yi mayıs ayı sonunda tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşmadan önce biriktirmişti ve o dönemde satmış olsaydı yaklaşık 3,47 milyon dolar kar elde edebilirdi.

Balinanın kayıpları sadece PEPE ile sınırlı değil. Ayrıca Aave (AAVE) ve yearn.finance (YFI) yatırımlarında da toplamda 6,68 milyon dolarlık gerçekleşmemiş zarar bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre Pepe, bugün en çok düşüş yaşayan altcoinler arasında yer alıyor. PEPE, yazım esnasında son 24 saatte %8,5 düşüşle 0,00000831 dolardan alıcı buluyor .

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!