Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist Solana İçin 174 Dolar Hedefi Verdi, Kritik Formasyona Dikkat Çekti

Solana (SOL), arkasına aldığı sağlam destek sayesinde boğa piyasasına girerek yükselmeye devam edebilir.

Kripto para analisti Ali Martinez, Solana’nın ikili dip olarak da bilinen W formasyonu oluşturmaya başladığını söyledi.

İkili dip modeli, düşüş trendinin bitmeye yaklaştığı dönemlerde görülür. Belli iki dip noktasının birleşmesiyle oluşan W formasyonunda fiyat, belli bir düşük noktaya ulaşır. Fiyat, bunun ardından yükselir ve dip noktasının üstünde ilerler.

Bu formasyonun oluşması, bir kripto paranın birbirine yakın iki seviyede dip yaptığını göstermesi açısından önemlidir. W formasyonu, boğaların güç kazanmaya başladığı ve güncel fiyatın iyi bir alım noktası olabileceği anlamına gelebilir.

Ali Martinez’in analizine göre Solana için bu dip noktası, 123 dolar civarındaydı. Analist, önümüzdeki süreçte Solana piyasalarında büyük bir rallinin başlamasını bekliyor. Martinez, Solana fiyatı için 174 dolara işaret etti.

Solana, piyasa genelinde yaşanan yükselişle birlikte son 24 saat içinde yüzde 4,7 değer kazandı ve yazım sırasında 162 dolardan işlem görüyor.

Resim

Solana fiyatındaki bu potansiyel hareketlilik, türev piyasalarında binlerce yatırımcının pozisyonunun kapanmasına yol açabilir. Martinez’e göre Solana fiyatının 176 dolara çıkması halinde 2,98 milyar dolarlık pozisyon, likide olur.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!