Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Efsanevi Analist Ethereum’un 5.600 Doları Aşacağına İnanıyor: Sıra Boğalarda!

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, Ethereum (ETH) hakkında güncel bir analiz paylaştı.

Peter Brandt 16 Temmuz tarihli gönderisinde Ethereum’a yer verdi. Düzeltmelerin tamamlandığını ve destek seviyesi olan 3.000 doların bir kez daha başarılı bir şekilde çalıştığını dile getiren analist, yükseliş için hedef verdi.

Mevcut formasyonun yükseliş yönlü yapısını koruduğunu belirten Brandt, yukarı doğru tamamlanması gereken hareketin Ethereum fiyatını 5.600 doların üzerine taşıyacağını aktardı.

Analiste göre, Ethereum’un destek seviyesi şubat ayında tabanının tamamlanmasının ardından yeniden testi olan 4+ aylık dikdörtgenin alt sınırında bulunuyor. Brandt, bu destek seviyesinin sağlamlığını vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

Destek seviyesi şubat ayında tabanının tamamlanmasının yeniden testi olan 4+ aylık dikdörtgenin alt sınırında bulundu. Yukarı yönlü tamamlanmayı bekleyen hedef 5.600 doların üzerinde bir seviyedir.

ABD’nin spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) başvurularını 23 Temmuz’a kadar onaylaması ve lansmanının yapılması bekleniyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 3.489 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!